Bestuur

Mathias Sypré – Voorzitter

Mathias is niet alleen onze voorzitter, maar tevens ook de uitbater van onze vertrouwde bowling. Vanuit zijn standpunt als uitbater, wilde hij de jeugdwerking in Bowl-Inn Latem terug op gang brengen. Onze club heeft geluk met een uitbater die zo achter zijn clubs staat, en zeker de jeugdclub.

Sandy Stevens – Secretaris

Sandy

Sandy was een van de eerste mama’s die twee van haar kinderen, Crevo en Teyla, aan onze club toevertrouwde. Ze legde dus als het ware de basis van onze club nog voor ze een bestuursfunctie opnam. Aan het begin van ons eerste volwaardig seizoen (2016-2017), ging ze met veel plezier en overgave in op de vraag of zij onze nieuwe secretaris wou worden. Elke week opnieuw is ze op post om er samen met de andere ouders een leuke namiddag van te maken.

Bart Roman – Schatbewaarder

Vanuit zijn rol als schatbewaarder houdt hij nauwlettend een oog op de (financiële) gezondheid van onze club. Samen met zijn zoon, Joachim, speelt hij wekelijks bij BC Real. Naast Joachim, heeft Bart ook nog een dochter Aline.

Frederik De Jaegher – Sportleider

Fred(erik) kwam in 2015 met het idee bij Mathias aandraven om een nieuwe jeugdclub op te richten. Samen gingen ze op zoek naar een bestuur en goed team. Naast zijn dagtaak als project manager IT,  is hij vooral gepassioneerd door Bowling. Hij speelt bij BC Medro. Maar die dagtaak en passie moeten plaatsmaken voor zijn kindjes Paco en Leya.