Lesgevers + Begeleiders

Joachim Roman – Lesgever

Joachim (°1994) is een jonge, getalenteerde bowler. Ooit startte hij zelf als jeugdspeler bij de toenmalige K-Balls te Latem. Later sloot hij zich aan bij zijn vaste club, K.B.C. Real te Latem. Daar maakt hij reeds meerdere jaren deel uit van hun eerste ploeg, in eerste klasse. Naast de reguliere competitie houdt hij wel van een tornooi hier en daar waarbij ook af en toe in de prijzen weet te vallen.

Als gewezen jeugdspeler wou hij graag ook het plezier van onze bowlingsport tot bij de jeugd brengen. Hiervoor volgde hij in 2014-2015 de cursus “Initiator in de bowlingsport” (Sport Vlaanderen + VBSF).

Frederik De Jaegher – Lesgever

Frederik (meestal Fred genoemd °1986) speelt reeds bowling sinds 2004. Hij begon in Lochristi bij een liga-club en wou al snel competitie spelen. Hiervoor veranderde hij van club naar The Gladiators, toen gevestigd in Gentbrugge. Wegens het sluiten van dit bowlingcentrum, sloot hij zich aan bij B.C. Medro te Latem. Bij Medro maakt hij reeds enkele jaren deel uit van de eerste ploeg, momenteel in ere klasse.

Fred wou dolgraag de jeugd terugkrijgen in het bowlingcentrum na het afscheid van de K-Balls enkele jaren voordien. Daarom besloot ook hij de cursus “Initiator in de bowlingsport” te volgen in 2014-2015.

Tim Hertegonne – Lesgever

Tim (°1983) is niet alleen bowler maar ook fervent fietser. De bowlingsport kan hem reeds een tiental jaar bekoren. Hij raakte snel bedreven in de sport en maakt daarom reeds enkele jaren deel uit van de eerste ploeg van B.C. Medro. Sinds twee jaar is hij hier ook de sportleider. Zijn passie voor fietsen vertaald zich in een jaarlijkse jeugdstage met zijn voormalige middelbare school. Hij trekt er samen met de jongeren op uit als begeleider van de tocht. Logischerwijs zag hij het begeleiden van de jeugd in de bowlingwereld direct zitten.

Nicolas Van Caelenberghe

Nicolas (°1990) is naast een gepassioneerd bowler ook scheidsrechter in het voetbal.

Sinds enkele jaren is hij een vaste waarde in de interteamploegen van BC Medro. Na een steile leercurve wist hij zichzelf snel te bewijzen op de baan. Sinds enkele jaren is hij ook gebrevetteerd initiator in de bowlingsport (Sport Vlaanderen + VBSF) én als kers op de taart baat hij vanaf juni 2019 ook de lokale pro-shop uit in Bowl Inn Latem.

Mark Cools – Begeleider

Mark (°1970) speelt reeds vele jaren onze fantastische sport. Hij doet dit bij B.C. Medro te Latem. Mark is tevens ook sinds jaar en dag de voorzitter van deze club. Naast bowling heeft Mark ook, samen met zijn 2 kinderen, een pak ervaring in judo. De combinatie van jarenlange ervaring in begeleiding van jongeren in judo en zijn jarenlange bowlingervaring maken van Mark een geweldige jeugdbegeleider in onze sport.

Dimitri Ghyselinck – Begeleider

Dimitri_GhyselinckDimitri (°1986) is de vader van een fantastisch dochtertje. Hij speelt onze sport al menige jaren en is tevens voorzitter van K.B.C. Real te Latem. Hij is reeds jaren een belangrijke hoeksteen van hun eerste ploeg. Dat hij hier en daar een zondag wil vrijmaken om onze jeugdspelers te begeleiden, kunnen we dus enkel maar toejuichen.

Indien je zelf ook interesse hebt om als lesgever of begeleider onze club te versterken, mag je steeds contact opnemen via het contactformulier op bij een van bovenstaande mensen. Gemotiveerde mensen kunnen we steeds gebruiken!